Rihanna Üstsüz

Rihanna, Kuzey İrlanda’da bir mısır tarlasında klip çekti ama tarla sahibinin gazabına uğradı.


Ancak Rihanna, koyu bir Protestan olan tarlanın sahibi yüzünden zor anlar yaşadı. 23 yaşındaki şarkıcının tarlasında seksi bikinilerle ve kısa bir süre üstsüz dolaşmasına sinirlenen çiftçi Rihanna ve ekibini kovdu. Rihanna’yı klip çekiminden önce tanımadığını söyleyen çiftçi “Uygunsuz giyindiği için çekimlere son vermelerini istedim” dedi.























You have read this article with the title September 2011. You can bookmark this page URL https://noemikiedi1s.blogspot.com/2011/09/rihanna-ustsuz.html?m=0. Thanks!

Adrianne Curry Twitter

Hilal Cebeci'nin Hollywood'daki rakibi Adrianne Curry, bu pozlarla farkı açtı!
Adrianne Curry, Twitter'ın en cesur kadını olduğu bir kez daha kanıtladı. Twitter'a koyduğu seksi fotoğrafları sayesinde ABD'de şöhret olan ve Hilal Cebeci'ye ilham veren model Adrianne Curry, iç çamaşırı çekiminin tümünü Twitter'daki hayranlarıyla paylaştı. America's Next Top Model yarışmasında birinci olarak üne kavuşan seksi modelin Twitter'da 253 bin takipçisi bulunuyor.
























You have read this article with the title September 2011. You can bookmark this page URL https://noemikiedi1s.blogspot.com/2011/09/adrianne-curry-twitter.html?m=0. Thanks!

Kate Upton Soyundu

19 yaşındaki seksi model Kate Upton, Bare Necessities adlı iç giyim firması için objektif karşısına geçti. 


Birbirinden sexy pozlar veren Kate Upton'un bu pozları çok konuşulacağa benziyor.















You have read this article with the title September 2011. You can bookmark this page URL https://noemikiedi1s.blogspot.com/2011/09/kate-upton-soyundu.html?m=0. Thanks!