Beyonce Yeni Albümü İçin Poz Verdi

Beyonce Knowles, yeni albümü '4'un tanıtımını Paris'te sürdürüyor. Albümünün açılış parçası '1+1'ın klibinin çekimleri için 'Işıklar Şehri'ne gelen şarkıcı, Le Meurice otelinin çatısında Greg Gex'e poz verdi.


Çekimlerin kamera arkasını filme de kaydettirerek, '1+1' klibinin 'ön gösterimini' yapan 29 yaşındaki şarkıcı, Lady Gaga'vari kostümler içinde poz verdi.

"Eskiden olduğum Beyonce'miyim, hayır, kesinlikle değilim" diyen yıldız "Çevremde sürekli beni ne kadar sevdiklerini söyleyen, bana hayranlığını ifade eden insanlar var. Ancak bir noktadan sonra onları bile duyamıyorum. Çünkü aklım sürekli bir sonraki fotoğraf çekimimde, turnemde ya da röportajımda oluyor. Bir önceki albümümden sonra bir yıl tatile çıkmama rağmen, hala kafam çok dolu. Yine de bu yaptığım işten keyif almadığım anlamına gelmiyor, sadece çok yoruluyorum" dedi. Yine de tüm şikayetlerine rağmen, yoğun temposu hız kesmeyecek.

















You have read this article with the title Beyonce Yeni Albümü İçin Poz Verdi. You can bookmark this page URL http://noemikiedi1s.blogspot.com/2011/09/beyonce-yeni-albumu-icin-poz-verdi.html. Thanks!

No comment for "Beyonce Yeni Albümü İçin Poz Verdi"

Post a Comment