Caroline Dönüyor


'Öyle Bir Geçer Zaman Ki' de sürpriz gelişme!

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Öyle Bir Geçer Zaman ki'de sürpriz gelişmeler peş peşe geliyor.

Dizinin geçen haftaki final sahnesinde gösterilen flashback'lerle 'Mustafa kimin çocuğu?' sorusu yanıt bulmuştu. Dizinin geçen sezon yayınlanan bölümlerinde Caroline hamile olduğunu söylemişti. Final sahnesinde ise Ali Kaptan Balıkçı'yı öldürerek hapse girmişti.

Geçen 2 yılda Caroline çocuğunu doğurmuş, ancak Ali'nin hapiste olması nedeniyle zor günler geçiren Caroline, yaşadığı duruma daha fazla dayanamamış ve mahalle bakkalına yazılı bir not bırakarak Hollanda'ya gitmişti.

Olanlardan haberdar olan Hasefe Hanım, Ali Kaptan'ın evine geldiğinde Mustafa'yı bulmuş ve Ali hapisten çıkana kadar bakılması için Cemile'nin evine götürmüştü.

Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Caroline, perişan halde Cemile'nin kapısını çalıyor. Ali Kaptan'ın cezaevinden çıkmasıyla hareketlenen dizide Caroline'in dönüşüyle işler daha da karışacağa benziyor.












You have read this article with the title Caroline Dönüyor. You can bookmark this page URL http://noemikiedi1s.blogspot.com/2011/09/caroline-donuyor.html. Thanks!

No comment for "Caroline Dönüyor"

Post a Comment