Karayip Korsanlari: Gizemli Denizlerde

Orjinal Adı: "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" Kaptan Jack Sparrow (Johnny Depp), geçmişinden gelen bir kadının (Penélope Cruz) onu Gençlik Pınarı’na doğru giderken heybetli korsan Kara Aakal’ın (Ian McShane) gemisi Kraliçe Anne’in İntikamı ile savaşması için zorlarken kendini bir anda hiç beklenmedik maceralı bir yolculuğun içinde bulur.


Tür: Komedi-Macera
Sınıflandırma: Henüz belli değil
A.B.D vizyon tarihi: 20 Mayıs 2011
Türkiye vizyon tarihi: 19 Mayıs 2011

Oyuncular: Johnny Depp, Penélope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally, 
Astrid Bergès-Frisbey, Sam Claflin and Geoffrey Rush
Yönetmen: Rob Marshall
Yapımcı: Jerry Bruckheimer 
Baş Yapımcılar: Mike Stenson, Chad Oman, Barry Waldman, Ted Elliott, Terry Rossio, John DeLuca
Uyarlama ve Senaryo: Ted Elliott & Terry Rossio
Uyarlanan kitabın yazarı: Tim Powers



Jerry Bruckheimer'ın yapımcılığını, Rob Marshall'ın yönetmenliğini üstlendiği eğlence, macera ve komedi unsurlarını bir araya getiren başarılı serinin devamı niteliğindeki "Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde" filmi bu sefer Disney Digital D™ ile sinema severlerle buluşuyor.


Onu efsanevi korsan Kara Sakal'ın (Ian McShane) gemisi "Kraliçe Anne'in İntikamı" ile savaşmaya zorladığında, Jack kendini kimden daha çok korkması gerektiğini bilmediği hiç beklenmedik bir maceranın içinde bulur: Kara Sakal'dan mı yoksa gizemli bir geçmişleri olan Angelica'dan mı? Birçok farklı ülkeden oyuncunun yer aldığı filmde intikam peşindeki Kaptan Hector Barbossa'yı tecrübeli aktör Geoffrey Rush, Kaptan Jack'in uzun zamandır yoldaşı olan Joshamee Gibbs'i Kevin R. McNally, gözüpek misyoner rolünü Sam Claflin ve gizemli denizkızı rolünü ise Astrid Bergès-Frisbey canlandırıyor.




You have read this article with the title Karayip Korsanlari: Gizemli Denizlerde. You can bookmark this page URL https://noemikiedi1s.blogspot.com/2011/04/karayip-korsanlari-gizemli-denizlerde.html?m=0. Thanks!

No comment for "Karayip Korsanlari: Gizemli Denizlerde"

Post a Comment