Kilo Verdiren 6 Öneri

En sevdiğiniz pantolonunuzu giymek istediğinizde gördünüz ki; kapanmıyor.
Biraz kilo almış olabilirsiniz.

Kışın rehavetini üzerinizden atarak kilo vermeye ihtiyaç duyuyorsanız, önerilerimize kulak verin.


Çay ve Kahve!


Kafein metabolizmayı hızlandırır. Ancak içine şeker ve süt eklememelisiniz. İçine ekledikleriniz, çayın ve kahvenin olumlu etkisini yok ediyor.


Karbonhidrat Değil Lif!


Karbonhidratlar kısa zamanda enerji verir ancak etkisi çabuk kaybolur. Turp ve havuç gibi lifli gıdaları tüketirseniz, hem açlık krizlerinin önüne geçersiniz, hem tok kalırsınız.

Sulu Gıdalar!


İçeriğinde su olan gıdalar tercih edin. Salatalık, domates ve karpuz gibi besinler, yüksek su oranına sahip oldukları için, hacimleriyle mideyi doldururlar.

Çorba!


Lahana çorbası, zayıflamak isteyenlerin gözbebeği haline geldi. Aslında bütün çorbalar zayıflamak için yararlıdır. Birkaç kase çorba bile içseniz, alacağınız kalori miktarı çok düşüktür. Elbette bol yağlı ve kremalı çorbalardan bahsetmiyoruz.

Ağırlık Kaldırmak!


Güç arttıran antrenmanlar kalori yakar. Yarım litrelik iki şişe suyu elinize alın ve ağırlık kaldırıyor gibi çalışın.

Hareket Edin!


Çalışırken en sık kullandığınız aleti veya dosyayı, odanın diğer ucundaki dolaba koyun. Böylece sık sık hareket etmek zorunda kalırsınız. İş arkadaşlarınıza söylemeniz gerekeni telefon kullanarak iletmeyin. 
Yanlarına gidin ve söyleyin.
You have read this article with the title Kilo Verdiren 6 Öneri. You can bookmark this page URL https://noemikiedi1s.blogspot.com/2011/05/kilo-verdiren-6-oneri.html?m=0. Thanks!

No comment for "Kilo Verdiren 6 Öneri"

Post a Comment