Gençliği Korumanın Sırları!

Sadece saçınıza ve yüzünüze maske yaparak, dış güzelliğinize dikkat ederek, sağlığınızı ve gençliğinizi koruyamazsınız. Tüm vücudunuza aynı özeni göstermeniz gerekiyor. 


Yaşını hiç göstermeyen kadınlara dikkat ettiniz mi? Ciltleri parıldayan, yüzleri ışık saçan, merdivenleri yorulmadan çıkan, jimnastik hareketlerini sizden daha kolay yapan bu kadınların sırları nedir?




Göz hastalıları genellikle geç fark edildiği için, gözlerin düzenli olarak kontrolden geçmesi gerekiyor. A vitamini görme kaybını engelleyen unsurlar arasında yerini alıyor.


Beynin formda kalması için sinir hücrelerinin her gün çalışması gerekiyor. Sürekli stres altında kalmak ise hücrelere zarar veriyor.


Anti-aging maddeleri hücrelerin yenilenmesine yardım ederek elastikiyet kaybeden cilde destek veriyor.


Her gün tüketilen 1 dilim ananas, bronşları enfeksiyonlardan koruyabiliyor. Akciğerleri korumanın diğer doğru yolu ise egzersiz yapmaktan geçiyor.


Sevgi dolu bir partner kan basıncını düşürebiliyor. Duygusal sorunlar ve stres ise, kalp hastalıklarına zemin hazırlıyor.


Karaciğerin dinlenebilmesi için alkol alımını abartmamak ve bol bol elma ile enginar tüketmek gerekiyor.


Böbrek ve idrar torbası da küre ihtiyaç duyuyor. Isırgan otu bu organların düzenli olarak temizlenmesini sağlıyor.


Son yıllarda kadınlar tarafından büyük rağbet gören pilates ve yoga, belin esnek kalmasını sağlıyor.

 

Yumuşak ve dairesel hareketler eklemlere iyi geliyor. En ideali ise su jimnastiği yapmak ve bisiklete binmek.
You have read this article with the title Gençliği Korumanın Sırları!. You can bookmark this page URL http://noemikiedi1s.blogspot.com/2011/03/gencligi-korumann-srlar.html. Thanks!

No comment for "Gençliği Korumanın Sırları!"

Post a Comment